Зареждам...
Най-нови потребители:

15.12.2011
Какво е Mente.bg?
Mente.bg е портал за пазаруване в интернет, обединяващ няколко проекта в едно. Платформата за публикуване на обяви за продажба на стоки "пазарче" е предвидена предимно за потребители, които искат да продадат ненужни вещи от дома. Качването на обяви е абсолютно безплатно!
Платформата "магазини" е предвидена за професионалните търговци, които имат онлайн магазини. Тук те имат възможност безплатно да рекламират магазините си с описание, снимка и линк към интернет страницата. Потребителите имат възможността да откриват лесно по категории търсените от тях магазини.
Секцията "потребители" има социална насоченост - потребителите могат да разгледат профилите на другите участници, да видят оценките, дадени от други потребители за тях, да се обединяват и създават групи по интереси, да публикуват статии, да водят дискусии и т.н.
"Новините" са оформени като блог, като в категорията "всичко за Mente.bg" ще ви информираме за всички нововъведения в проекта, за всяка промяна в правилата за ползване на сайта, за интересни игри и анкети. Категорията "онлайн пазаруване" ще ви информира за новини от бранша на интернет шопинга. В "блог на потребителя" може да пише всеки потребител на теми, свързани с интернет пазаруването. "Продукти" е категория, където ще се публикува информация за нови продукти, които можете да си купите онлайн, както и за фалшиви стоки на пазара.
В момента работим по следващия проект, който ще включим в сайта - един много интересен аукцион!
Коментари
видяна 704добавил: mente.bg
Добави коментар
Бихте ли пазарували хранителни продукти за дома от интернет?

Обработка на резултатите, моля изчакайте...