Зареждам...
Най-нови потребители:

За нас

Mente.bg е платформа за интернет пазаруване, която предлага на потребителите възможност да продават и купуват стоки, да намират по-бързо необходимите им стоки в онлайн магазините, да комуникират помежду си, да се включват в групи по интереси и да дискутират различни теми, да четат и публикуват новини за интернет търговията, както и да участват активно в създаването на една по-добра среда за пазаруване в интернет. Една от целите ни е да спомагаме за по-голямо доверие, коректност и прозрачност сред потребителите. Изрично подчертаваме, че името на сайта няма нищо общо с предлагането на фалшиви стоки!
 
В раздела „пазарче” потребителите могат да публикуват обяви както за нови така и за употребявани стоки. Платформата е предвидена предимно за частни лица, като за търговците е предвидена секцията „магазини”, където могат да добавят своя интернет магазин към съответната категория. 
 
В раздел „новини” може да прочетете последни новини от света на интернет пазаруването, да се информирате за промени и правилата за ползването на сайта, да дадете вашите препоръки и предложения за развитието му, както и да правите ваши публикации.  
 
Освен гореописаното очаквайте скоро и други интересни услуги и възможности, които ще ви предоставим!
 
За информация моля свържете се с администраторите чрез контактната форма.

Бихте ли пазарували хранителни продукти за дома от интернет?

Обработка на резултатите, моля изчакайте...