Зареждам...
Най-нови потребители:

Условия за регистрация

Потребителите се регистрират по собствено желание, като регистрацията е  напълно безплатна. С натискане на „Съгласен съм с условията за регистрация” потребителите се съгласяват с описаните по-долу условия и правила за ползване на сайта.

Общи правила:
 
-          Потребителите носят отговорност за публикуваната от тях информация и извършените от тях действия.
-          Потребителите са длъжни да спазват законите на Република България
-      Mente.bgе портал за интернет пазаруване със социална насоченост. Всички публикации, снимков материал, дискусии, статии и т.н. трябва да бъдат свързани с тази тема. Друга тематика може да бъде застъпена само със съгласието на администраторите и при голям интерес от страна на потребителите.
-          Писането на Кирилица е задължително.
-          Имената на потребителите, както и паролата за достъп могат да са както на Кирилица, така и с латински букви.
-          Забраняват се мултиакаунтите. Потребителите ползващи един и същи IP адрес трябва да уведомят администраторите.
-          Всеки коментар, съобщение, снимка, обява и др. могат да бъдат изтрити от администраторите по тяхна преценка.
-     Всички акаунти са потребителски и имат ограничен достъп до някои секции на сайта. Администраторския акаунт е mente.bg. За общи въпроси потребителите трябва да се обръщат към администраторите чрез контактната форма. Само за въпроси свързани с публикувани от администраторите статии, групи, снимки, дискусии и т.н., потребителите могат да контактуват с потребител mente.bgпосредством лични съобщения.
-          При желание на потребител да бъде изтрит акаунта му, той трябва да се обърне към администраторите чрез контактната форма, след което акаунта му ще бъде премахнат.
 
 
Правила за ползване на платформата „Пазарче”:
 
-          Собствениците на сайта не носят отговорност за публикуваните обяви от потребителите, за сделките, извършени между потребителите и за комуникацията помежду им.
-          Забранените за публикация обяви са описани в секцията „забранени артикули”
-          Всяка публикувана обява трябва да е за конкретна стока, да бъде с  реални снимки, като каталожни и копирани снимки могат да бъдат само допълнение към реалните. При наличие на дефекти те трябва да бъдат показани със снимки.
-          Препоръчително е изчерпателното описание на артикулите с цел по-добра ориентация на другите потребители
-      Забранява се честото препубликуване на вече публикувана обява, с цел постоянното и излизане на предни позиции. Допуска се препубликуване не по-рано от един месец след първоначалното, като трябва да се изтрие вече съществуващата обява. Публикуването на няколко обяви за един и същи артикул е забранено.
-     Обявите трябва да бъдат публикувани в подходящата категория. Обяви публикувани в грешни категории ще бъдат премествани или изтривани. При затруднение при намирането на подходяща категория можете да се обърнете към администраторите.
-      С цел поддържане на добри отношения и намаляване на проблемните ситуации между потребителите са следните правила. Предлаганите стоки втора употреба трябва да са в добро състояние, да функционират добре и да се предлагат на адекватни на състоянието си цени. Забранява се предлагането на стоки с лошо качество, които няма да покрият очакванията на купувачите. Само стоки с точно описани дефекти могат да бъдат допускани, ако администраторите преценят, че биха представлявали интерес за потребителите. Последното се прави с цел да не се публикуват обяви за артикули без никаква стойност, като по този начин се натоварва излишно системата и се затруднява избора на потребителя.
-        Задължително е адекватното посочване на състоянието на стоката. Потребителите, заблуждаващи относно състоянието ще бъдат предупреждавани а обявите им изтривани.
-    След сключена сделка потребителите имат възможност да поставят оценка на ответната страна. Насърчаваме използването на тази фукция с цел създаване на по-голяма прозрачност. Забранява се даването на неадекватни оценки и употребяването на неприлични думи. За проблеми при сключване на сделките моля да се обърнете първо към администраторите.


Правила за ползване на платформата „Магазини”:
 
-      Платформата предлага безплатно рекламиране на интернет магазини с описание, снимка и линк към интернет страницата.
-          Магазините трябва да бъдат качени в съответната категория. Допуска се качването на един магазин в повече от една категория само ако отговаря на заглавието им.
-          Интернет магазини предлагащи стоки с еротичен характер са длъжни да публикуват обявата си в категория „Еротика (18+).
 
 
Правила за ползване на секцията „Новини”:
 
-          Всеки регистриран потребител може да публикува статии в категорията „блог на потребителя”
-          Публикациите ще бъдат преглеждани от администратор и след това допускани
-          Администраторите ще допускат само статии с подходящо съдържание и непротиворечащи на гореописаните правила.
-          Потребители злоупотребяващи с функционалността на сайта ще бъдат премахвани.
 
 
 
Всеки потребител нарушил правилата на сайта ще получи временна или перманентна забрана за достъп! Собствениците на сайта си запазват правото да променят и допълват правилата и условията за ползването му по всяко време без да са длъжни да предупреждават потребителите. За по-съществени промени потребителите ще бъдат уведомявани в секцията „Новини”, в категорията „За Mente.bg”

Бихте ли пазарували хранителни продукти за дома от интернет?

Обработка на резултатите, моля изчакайте...